Els gats del vent

Els gats del vent

Hi havia un temps que passaven històries extraordinàries, que ni tan sols les podem imaginar.
Avui us explicaré la història de dos gats, un negre com el carbó i l’altre blanc com la neu. Van néixer en llocs i èpoques diferents, però van compartir la mateixa casa. En una altra vida eren bessons i van néixer enmig d’una tempesta de pluja i vent mentre arribaven al castell reial. Eren el Philippe i el Thay. Anàvem creixent i eren dos germans  molt diferents. El Philippe era tranquil, pogué per un petit problema de salut que tenia. En canvi, el Thay vivia sota un món de fantasia, li encantava córrer, saltar i jugar a pilota. 
Es va fer una festa al castell, a la qual van assistir tota la noblesa dels voltants i cavallers de la contrada. Els dos gats van aprofitar la festa per sortir del castell. Van  anar a un jardí que hi havia a prop del castell i que deien que era màgic. El Thay va acceptar ràpidament, però al Philippe li semblava una aventura arriscada i no ho veia gaire clar. Tot i així van anar-hi amb els seus amics els cavalls. Feia una temperatura agradable però, poc a poc es girava el vent i quan van arribar al jardí encantat van trobar un llibre on hi eren escrites quatre proves per poder ser “els gats del vent”. Aquestes proves serien difícils de superar però ells s’hi van atrevir. Aquestes eren les proves:
– Primera prova: AIRE – Fer volar una flor blanca i transparent, suau com el vellut. Llavors en aquell paisatge auster van trobar una flor i agafant-la de la tija tots dos van bufar i els pètals van volar per l’aire.
– Segona prova. TERRA – Havien de fer créixer un arbre amb les condicions necessàries. Van agafar uns pinyols que van trobar i els van posar sota terra. Per realitzar aquesta prova caldria temps i d’aquesta manera van passar uns quants anys.L’arbre ja ha crescut perquè ha tingut llum del Sol, aigua de la pluja i aliment de la terra, així s’ha fet fort, és un arbre ple de flors blanques a la primavera. 
– Tercera prova: FOC – Per arribar a la quarta prova havien de passar per una zona volcànica amb volcans en erupció, però el foc els va assistir, els hi va donar llum i calor i els va ajudar amb una gran força creadora.
– Quarta prova: AIGUA – Transportar de la mar Mediterrània a una cascada del Pirineu un trèvol de quatre fulles. Però com portarien el trèvol des de el mar a la muntanya?. El Thay va dir que hi anirien a cavall i que el viatge duraria dos dies. Primer de tot anirien a la costa, a prop de Sitges, a buscar el trèvol. En arribar a la platja començà a ploure i es van refugiar en una cova i allí varen planejar com trobarien el trèvol. Quan va deixar de ploure i començar a sortir el Sol, el Philippe va veure alguna cosa al fons de la cova, era com una llum verdosa i molt brillant. Tots dos van anar cap aquella llum, però en arribar al lloc no hi havia res, els gats no es van desanimar i van seguir buscant. Quan era el Sol del migdia, el Thay va veure alguna cosa darrera seu amb una llum més intensa que la d’abans i, per fi, van trobar el trèvol. Estava en un clot on n’hi havien molts més, quina sorpresa més gran!. Van agafar-ne un, com si fos un tresor i amb un gran sentiment d’alegria van galopar amb els seus cavalls cap al Pirineu on hi van arribar dos dies després. El trèvol s’estava marcint i havien d’actuar ràpidament, per aquest motiu el van mullar amb aigua de la cascada. Llavors se sentí una veu estranya que deia:
” Ja sou uns grans gats, gats els quals el cel, la terra i el foc us han acceptat i l’aigua us ha beneït, oh grans gats, ja heu estat coronats”. I del cel caigueren dues medalles iguals que posava “Gats del vent”.   • 0 Comentarios

  Dejar una respuesta

  Contacto

  info@scriboeditorial.com
  666 47 92 74

  Envío
  o de las

  Inicia Sesión

  o    

  ¿Ha olvidado sus datos?